5ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.)

Jun 8, 2023 | ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλώ στο 5ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις ηρωικές και συνάμα μαγευτικές Σπέτσες.

Στοχεύοντας στην άρτια διοργάνωση ενός ακόμα επιτυχημένου συνεδρίου, το ΙΝΕΠΥ εγγυάται για την καινοτόμο διεπιστημονική προσέγγιση των θεμάτων, τη σύγχρονη και επίκαιρη θεματολογία του συνεδρίου, την εγκυρότητα και αξιοπιστία των ερευνητικών εργασιών που θα παρουσιαστούν και τη συμμετοχή αξιόλογων ομιλητών από τον κλινικό και ακαδημαϊκό χώρο.

Με φόντο τις βαθιές αλλαγές που έχουν επέλθει, τόσο στην επιστημονική όσο και στην επαγγελματική διάσταση του ρόλου μας, καλούμαστε να βρούμε καινοτόμες ιδέες και να τις υλοποιήσουμε, δείχνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι η αναγκαιότητα της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ είναι υπερκομματική και δεν τίθεται σε καμία περίπτωση σε συζήτηση. Η υγειονομική πραγματικότητα μεταβάλλεται συνεχώς με καταλύτη κάθε παράγοντα που έχει άμεσο ή έμμεσο αντίκτυπο στη δημόσια υγεία και κατ’ επέκταση στην ποιότητα της διαβίωσης των πολιτών

Προσκαλώ λοιπόν όλους τους νοσηλευτές και τους επαγγελματίες κάθε ειδικότητας στο χώρο της Υγείας, να συμμετέχουν ενεργά με κάθε τρόπο στις εργασίες του συνεδρίου μας.

Σας περιμένουμε όλους στην μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση για την Υγεία, στο ιστορικό νησί των Σπετσών.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς.

Γεώργιος Τσόλας
Πρόεδρος Ινστιτούτου Νοσηλευτικών Ερευνών & Πολιτικής Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.)

Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες,

Κάθε χρόνο που περνάει, το ΙΝΕΠΥ ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας ολοένα και ψηλότερα, φροντίζοντας πάντα να έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο υπό την έννοια της ψυχοσυναισθηματικής και επιστημονικής ολότητας που χρειάζεται μια συνολική προσέγγιση και όχι μια αποσπασματική και καιροσκοπική αντιμετώπιση επιφανειακού χαρακτήρα.

Για τον λόγο αυτό, προσπαθεί με κάθε τρόπο οι εκδηλώσεις που διοργανώνει να διεξάγονται σε όμορφα μέρη με συμβολικό χαρακτήρα, αποτελώντας το ασφαλές πλαίσιο μέσα στο οποίο θα ζυμωθούν οι ιδέες των παρευρισκομένων, αλλά με την απαραίτητη ατμόσφαιρα διασκέδασης και αναψυχής.

Για το 5ο πανελλήνιό μας συνέδριο λοιπόν, επιλέξαμε τις Σπέτσες, ένα νησί που δεν χρειάζεται συστάσεις. Αναμφίβολα, αποτελεί ένα απ’ τα θεμέλια της ελληνικής ιστορίας και συνταυτίζεται με  τις έννοιες της ελευθερίας και της αγωνιστικότητας.

Η ομορφιά των Σπετσών με την αρχοντιά και τον αριστοκρατικό χαρακτήρα τους, τις κατατάσσουν στους κορυφαίους θερινούς προορισμούς. Μια ανάσα απ’ την Αττική, υπόσχονται σε όλους τους επισκέπτες αξέχαστες στιγμές γαλήνης και ανάπαυσης.

Τέλος, η εμβληματική Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή που θα φιλοξενήσει τις εργασίες του συνεδρίου μας, έχει αποτελέσει πόλο έλξης εθνικών και διεθνών εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων επί σειρά ετών, μέσα στην αγκαλιά του πεύκου και της θάλασσας.

Θα σας περιμένουμε.

Αριστείδης Δάγλας
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

 

Πατήστε εδώ για να δείτε την B’ Aνακοίνωση.

 

 

 

 

 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου.