Διεπιστημονικό Συμπόσιο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας

Dec 2, 2022 | NEA, ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλώ στο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο καταπράσινο Καρπενήσι από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2022.

Στην εποχή που ζούμε τα συστήματα υγείας αποτυπώνουν τους πιο θλιβερούς επιδημιολογικούς δείκτες, αυτούς της νοσηρότητας και της θνητότητας. Για την Νοσηλευτική κοινότητα δημιουργήθηκαν ευκαιρίες για ουσιαστικές αλλαγές και επαναπροσδιορισμό στον σχεδιασμό της παρεχόμενής νοσηλευτικής φροντίδας.

Οι επαγγελματίες υγείας αναγκάστηκαν να υπερβούν εαυτόν και να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που προέκυψαν αγωνιώντας για το αύριο και την εύρυθμη λειτουργία των εθνικών συστημάτων υγείας. Το Διεπιστημονικό Συμπόσιο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.) είναι η αφορμή να συναντηθούν όλες οι επιστημονικές δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας για να συζητήσουν όλα τα επίκαιρα θέματα της Υγείας, ευελπιστούμε να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και ευκαιρία μάθησης και εξέλιξης των νοσηλευτών και των υπόλοιπων επαγγελματιών υγείας τόσο σε ατομικό και όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Το Ι.Ν.Ε.Π.Υ. εγγυάται για την καινοτόμο διεπιστημονική προσέγγιση των θεμάτων, τη σύγχρονη και επίκαιρη θεματολογία του συνεδρίου, την εγκυρότητα και αξιοπιστία των ερευνητικών εργασιών που θα παρουσιαστούν και τη συμμετοχή αξιόλογων ομιλητών από τον κλινικό και ακαδημαϊκό χώρο.

Προσκαλώ όλους τους νοσηλευτές και τους επαγγελματίες κάθε ειδικότητας στο χώρο της Υγείας, να συμμετέχουν ενεργά με κάθε τρόπο στις εργασίες του συμποσίου μας. Σας περιμένουμε όλους στο μεγαλύτερο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.), σε μια ορεινή περιοχή ανεξάντλητου φυσικού κάλλους και υπέροχες αντιθέσεις, στο Καρπενήσι 2 με 4 Δεκεμβρίου.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς.

Γεώργιος Τσόλας
Πρόεδρος Ινστιτούτου Νοσηλευτικών Ερευνών & Πολιτικής Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.)

Φίλες και φίλοι,

Ήρθε η πολυπόθητη ώρα να ορίσουμε το χειμερινό ραντεβού μας, στο πλαίσιο του Διεπιστημονικού Συμποσίου του ΙΝΕΠΥ από τις 2-4 του ερχόμενου Δεκεμβρίου, στο πανέμορφο Καρπενήσι.

Εκατοντάδες επαγγελματίες υγείας από όλη τη χώρα, θα συναντηθούμε και πάλι για να ανταλλάξουμε επιστημονική γνώση, απόψεις κι εμπειρίες, αλλά και να απολαύσουμε τις ομορφιές της φύσης που απλόχερα μας προσφέρει η ευρυτανική γη.

Φιλοδοξούμε το Διεπιστημονικό μας συμπόσιο, να αποτελέσει σταθμό για την αποκόμιση νέας γνώσης και ανταλλαγής καλών πρακτικών αλλά και να δώσει βήμα διαλόγου, να μας φέρει πιο κοντά και να μας ενημερώσει έναντι των θεμάτων και των προοπτικών που αφορούν τις επιστήμες της υγείας.

Το ΙΝΕΠΥ, καινοτομώντας για μια ακόμη φορά, επιχειρεί να αναδείξει την άρρηκτη σύνδεση της Νοσηλευτικής με τις άλλες ανθρωπιστικές επιστήμες, φιλοξενώντας στο Καρπενήσι εκπροσώπους από όλους τους κλάδους, εγνωσμένου κύρους, κομίζοντας νέα δεδομένα στην πολύπλευρη ανάπτυξη και βελτίωση του αγαθού της υγείας.

Θα σας περιμένουμε.

Αριστείδης Δάγλας
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

 

Πατήστε εδώ για να δείτε την B’ Aνακοίνωση.

 

 

 

 

 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου.